HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Nog 31 dagen voor heropening van het Museum Weesp

Nog 31 dagen voor heropening van het Museum Weesp

Dit item is verlopen op 02-03-2016.

Over precies 31 dagen gaan we het Museum Weesp feestelijk heropenen. Om precies te zijn op zaterdag 20 februari van 13.00 – 16.00 uur. Zet die datum dus alvast in uw agenda!

Nog

31dagen…

Op het moment wordt er nog keihard gewerkt om de modernisering door te voeren, de winkel op te bouwen, het museumcafé in te richten en al de mooie verhalen die de Weesper geschiedenis rijk is, goed in kaart te brengen. Leuk om te melden is natuurlijk dat de restauratie van het plafond van de ontvangsthal van het museum sinds vorige week klaar is. Het is prachtig geworden! U bent ook daarvoor van harte uitgenodigd om dit resultaat te komen bekijken.

Ben u nu al nieuwsgierig? Kijkt u dan regelmatig op onze nieuwe Facebookpagina: www.facebook.com/museuminweesp en blijf op de hoogte en like onze pagina.

Nieuwe vrijwilligers welkom

Het Museum Weesp wordt draaiende gehouden door een conservator en een groep vrijwilligers. De club vrijwilligers is de afgelopen maanden uitgebreid met enthousiaste Weespers maar we hebben ruimte voor nog zeker 10 extra vrijwilligers. Heeft u interesse om ook vrijwilliger te worden of heeft u wellicht nog een vraag hierover? Kijk dan op onze website: www.museumweesp.nl/vrijwilligers of stuur een e-mail naar museumweesp@weesp.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken