HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Kom in actie als je geweld vermoedt. Dit was echt de laatste klap…

Kom in actie als je geweld vermoedt. Dit was echt de laatste klap…

Dit item is verlopen op 02-09-2015.

U zit met trillende handen aan de keukentafel, omdat uw partner bijna thuis komt. Of u merkt dat een kind probeert zichzelf onzichtbaar te maken, zodat zijn ouders geen aanleiding hebben om wéér boos op hem te worden. Jaarlijks zijn naar schatting een miljoen volwassenen en kinderen slachtoffer van geweld in huiselijke kring.

Dit was echt de laatste klap

“Ik vind het achteraf moeilijk te begrijpen dat ik zo ver ben gegaan. Ik ben niet zo’n prater en uitte mijn emoties door te schreeuwen’, vertelt de 36-jarige John. “Het werd steeds erger en tijdens een woedeaanval sloeg ik mijn vriendin zelfs. Mijn dochter werd steeds angstiger en haalde slechtere cijfers op school. Toen de juf ons hier op aansprak, besefte ik dat mijn woede-uitbarstingen niet vanzelf stoppen. Ik moest hulp zoeken. De lerares wees mij op Veilig Thuis. Met lood in mijn schoenen heb ik ‘s avonds de telefoon gepakt. Inmiddels gaat het met hulp van buiten weer vrij goed met ons.”

Veilig Thuis: 0800-2000

Veilig Thuis is het Advies- en Meldpunt Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Wilt u advies en hulp voor iemand anders en/of voor uzelf? Veilig Thuis is 24/7 bereikbaar via 0800 2000. Veilig Thuis is er voor iedereen, jong en oud, die te maken heeft met huiselijk geweld, ouderenmishandeling of kindermishandeling.


 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken