HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Informatieavond: tips ter voorkoming van woninginbraak

Informatieavond: tips ter voorkoming van woninginbraak

Dit item is verlopen op 30-12-2015.

Op dinsdagavond 1 december organiseert de gemeente Weesp samen met de politie Midden-Nederland een avond waar tips worden gegeven ter voorkoming van woninginbraak.

De politie, een ex-inbreker en een preventieadviseur praten u bij over hoe u inbrekers buiten de deur houdt. Zo kunt u met het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk de kans op woninginbraken al met 90% verkleinen. Ook krijgt u een film te zien over Burgernet. Burgernet is een telefonisch netwerk van politie, gemeente en burgers. Deelnemers krijgen een bericht via hun telefoon als de politie op zoek is naar een verdachte van een misdrijf of een vermiste persoon. U kunt zich hiervoor opgeven of na afloop met de specialisten in gesprek gaan.  

Bent u ge├»nteresseerd in de gratis tips? U bent van harte welkom in de Grote kerk in Weesp, Nieuwstraat 31. Om 19.00 uur staat de koffie klaar en om 19.30 uur begint de avond, die tot circa 21.30 uur duurt. Wij stellen het op prijs wanneer u zich vooraf aanmeldt. Dat kan via donkeredagenoffensief@weesp.nl  Meer informatie vindt u op www.weesp.nl/donkeredagenoffensief
 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken