HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het is weer tijd voor de buurpanels

Het is weer tijd voor de buurpanels

Dit item is verlopen op 06-04-2016.

Ook in 2016 staan de eerste buurtpanels weer op stapel. U bent van harte welkom om mee te denken en mee te praten. En dat het wel degelijk zin heeft om uw energie en enthousiasme in de buurtpanels te steken, blijkt uit een evaluatie over wat er vorig jaar is bereikt.

Het allereerste buurtpanel vond plaats in 2013 in Aetsveld, waarna er in 2015 ook in andere wijken buurtpanels werden gelanceerd. Niet alleen Aetsveld, maar ook Hogeweij en Noord-West, Centrum en de buitengebieden en Zuid zijn inmiddels aan het rijtje toegevoegd.

De buurtpanels zijn op hun beurt weer onderverdeeld in verschillende werkgroepen. Deze werkgroepen houden zich specifiek bezig met bijvoorbeeld verkeersveiligheid en parkeerproblematiek, ouderen en verfraaiing van de openbare ruimte en groen. Resultaten


Er is inmiddels al het een en ander bereikt. Maar, de buurtpanels kunnen nog steeds enthousiaste en energieke leden gebruiken om zich in te zetten voor de Weesper samenleving. Zo zijn er plantsoenen heringericht, die nu worden beheerd door omwonenden, er zijn een paar fietsschouwen gehouden en er is een prullenbakken adoptieplan opgesteld. Hierbij adopteren bewoners van grotere flatcomplexen prullenbakken in hun directe omgeving. Het zijn zomaar wat voorbeelden van concrete resultaten. Ook in 2016 ligt de lat hoog, en is er nog een heleboel te doen.


 

Buurtpanel Hogeweij en Noord-West:


Woensdag 16 maart 2016 om 19.30 uur in gebouw Papelaan 99

Buurtpanel Centrum en de buitengebieden:


Woensdag 30 maart 2016 om 19.30 uur in het Lichthuis, Waagplein 10

Buurtpanel Zuid en Aetsveld:


Woensdag 13 april 2016 om 19.30 uur in het OAZ-gebouw, J.A. Fijnvandraatlaan 2

Voor de Weesper jeugd wordt op dinsdag 24 mei een buurtpanel georganiseerd, maar daarover later meer.

Voor vragen, opmerkingen en informatie kunt u ons mailen op: buurtpanel@weesp.nl  of kijk op www.weesp.nl  bij buurtpanels.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken