HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het college belicht....

Het college belicht....

Dit item is verlopen op 06-04-2016.

Omdat ik ben geboren in het Groningse, zal ik nooit een Weespermop worden. Maar ik woon en werk hier nu al een poosje en voel mij erg verbonden met deze stad. Waarom verpand je je hart aan een stad en waar krijg je energie van als je het mooie werk mag doen van een wethouder van Weesp?

Voor mij ligt het in de enorme inventiviteit en sociale betrokkenheid van de inwoners en ondernemers in onze stad. Van bijeenkomsten met vrijwilligers en professionals die zich willen inzetten voor eenzame inwoners. Weespers die op eigen titel met ideeën naar ons stadhuis komen. Maar ook het overleg met een positief kritische klankbordgroep voor de omgeving van het station. En de vele vrijwilligers die zich de afgelopen maanden hebben ingezet om het museum in Weesp een moderniseringsslag te geven. Dat leidde tot een druk bezochte opening afgelopen zaterdag. De bewogen groep mensen die ‘Weesp Marketing’ opgezet hebben en vanuit liefde voor de stad, allerlei activiteiten organiseren. De groep inwoners die een burendag aan het organiseren zijn in het gebouw aan de Papelaan op zaterdag 19 maart. En uiteraard vergeet ik nu hele mooie initiatieven. Al deze mensen zetten zich in voor hun stad en voor hun medebewoners.

Ik wil u dan ook graag wijzen op de buurtpanels die de komende maanden weer plaatsvinden. In deze krant en via andere media nodigen wij u graag uit mee te denken over wat u belangrijk vindt om in uw wijk of buurt aan te pakken, gezamenlijk met andere maatschappelijke partners. Tijdens de bijeenkomsten gaan we aan de hand van een aantal thema’s bekijken welke speerpunten er leven in uw wijk. Het eerste buurtpanel voor de wijken Hogeweij en Noord-West/Leeuwenveld is op woensdag 16 maart gepland. Ik hoop u te ontmoeten.

Astrid Heijstee,

Wethouder

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken