HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het College belicht

Het College belicht

Dit item is verlopen op 17-02-2016.

Goede voornemens

En toen was het 2016. Een jaar waarin we 1 extra dag hebben gekregen om onze dromen waar te maken. En een jaar waarin Weesp een stuk groter is geworden. De oliebollen zijn opgegeten, de kerstbomen weer afgetuigd en we zijn weer vol van goede voornemens.

Wat is dat eigenlijk een voornemen? Ik heb het woordenboek er eens op nageslagen en kwam tot ontelbare betekenissen. Een voornemen is onder andere een besluit, een beslissing, maar vooral een plan dat je met jezelf afspreekt om te doen. U heeft waarschijnlijk zelf ook voornemens voor het nieuwe jaar. Die voornemens kunnen heel ambitieus zijn, maar het kan ook gaan om meer aandacht te schenken aan degenen die je lief zijn.

Ook ik heb mijn voornemens in deze tijd van reflectie. Uiteraard wil ik graag meer sporten en tijd met mijn gezin doorbrengen. En een klein beetje extra tijd voor mijzelf en minder leven in de waan van de dag. Maar daarnaast wil ik mij, en dat spreekt voor zich,  voor honderd procent inzetten voor onze stad. Want er gebeurt veel. Niet alleen in Weesp, maar ook daarbuiten. We hebben ambities en ideeën en ik hoop dat een deel van deze ambities, samen met de inwoners, ook kunnen worden gerealiseerd. Misschien moeten we het dan ook maar geen voornemens noemen, maar het gewoon doen. Want uiteindelijk werkt dat het beste.

Ik wens u in ieder geval een heel mooi en liefdevol 2016 toe. Ik hoop dat u ook dit jaar met plezier en trots in Weesp woont of gaat wonen en zult genieten van alles wat onze stad te bieden heeft. Uiteraard nodig ik u van harte uit om mee te denken over hoe we Weesp nog mooier en leefbaarder kunnen maken. Uw suggesties zijn van harte welkom.

Astrid Heijstee – Bolt,

Wethouder

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken