HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het college belicht…

Het college belicht…

Dit item is verlopen op 12-08-2015.

Even iets anders.

Eens in de vijf weken is het mijn beurt een bijdrage voor de gemeentepagina in het WeesperNieuws te schrijven. Iedere week geeft één van de vijf leden van het college u een inkijkje in zijn of haar werkzaamheden of wat hem of haar bezighoudt. Een enkele keer wordt u als het ware ‘uitgedaagd’ om met een reactie te komen. Soms gebeurt dat ook.

Deze keer geen vooruitblik op een bijzondere activiteit of een beschouwing op een bepaald onderwerp. Als u deze bijdrage leest, zijn wij bezig met de laatste loodjes voordat we beginnen aan zes weken ‘reces’, zoals men dat in de Haagse politieke wereld noemt.

Dat betekent dat het werk doorgaat, maar er ook de mogelijkheid is om enige weken met vakantie te gaan. Nog één raadsvergadering, waarin overigens boeiende onderwerpen aan de orde zijn, en dan even andere dingen doen.

Na deze week zal dit ‘hoekje’ voor enige tijd worden gevuld met andere onderwerpen.

De adviseurs van de afdeling Voorlichting & Communicatie zullen de komende weken voor de inhoud van dit deel van de gemeentelijke pagina zorgen. Daarmee kunt u kennismaken met enkele in Weesp actieve personen of met bijzondere onderwerpen.

Zoals velen van u gaan ook de meeste leden van het college en veel van de gemeentelijke medewerkers met vakantie. Het leven gaat even in een ander tempo.

Uiteraard blijven er voldoende bestuurders en medewerkers aanwezig om de noodzakelijke werkzaamheden te verrichten.

Met vakantie gaan is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn meerdere redenen denkbaar waarom dat niet gaat. Het is goed dat wij, die wel de mogelijkheid hebben om af te reizen, ons dat realiseren. Graag wens ik u allen, in Weesp en/of waar ook ter wereld, namens het college goede zomerweken toe.

Bas Jan van Bochove, waarnemend burgemeester

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken