HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het college belicht…..

Het college belicht…..

Dit item is verlopen op 05-08-2015.

De zomer is aangebroken, hoewel het weer niet erg lijkt mee te werken. Dit betekent natuurlijk weer volop activiteiten in Weesp, en niet alleen op het water! U heeft het natuurlijk allemaal in de krant kunnen lezen: de gelukszoekers gaan door Weesp. Wat zijn dit dan voor mensen zult u denken. Dit zijn mensen die hun geluksmomenten en ideeën willen delen met de andere Weespers, zodat die daar misschien inspiratie uit kunnen halen en zelf ook hun geluksmomenten kunnen maken en deze weer willen delen met de rest van de inwoners. Een geweldig initiatief.                 

Wat ook geweldig is, is dat de firma Bos een vrachtwagen door Nederland laat rijden die helemaal is ingericht als promotie voor Weesp. Transportbedrijf Bos is door een jury onder leiding van de IVW uitgeroepen tot ondernemer van het jaar. Als ‘tegenprestatie’ hebben zij de vrachtwagen helemaal in het teken van de stadspromotie van Weesp bestickerd en beplakt. Heel Nederland wordt er dus op gewezen, hoe goed het toeven is in Weesp.

Het is overigens goed te melden dat in de regio Gooi & Vechtstreek is afgesproken om na de zomer te komen met een nieuwe visie op de economische kracht van de regio. Wat is die kracht eigenlijk, en hoe bundelen wij die zo goed mogelijk? Niet in de laatste plaats om die kracht ook in te zetten voor de uitdagingen die er zijn op het gebied van de Participatiewet. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen aan het werk te helpen en houden. Niet alleen als regio maar ook als Weesp zullen wij hiermee aan de slag gaan. Genoeg te doen dus deze zomer! Ik wens u voor nu in ieder geval een hele goede zomer, met veel mooi weer.

Herman Tuning, wethouder

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken