HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het college belicht…

Het college belicht…

Dit item is verlopen op 10-06-2015.

Wat een festiviteiten zijn er de afgelopen dagen weer geweest in het altijd leuke roerige Weesp. Tijdens de lintjesregen op vrijdag 24 april 2015 zijn er vier Weespers geridderd. De burgemeester sprak de gedecoreerden uitgebreid en enthousiast toe en de vele aanwezigen genoten van de happening. Natuurlijk was het ook geweldig op Koningsdag en dat niet in de laatste plaats omdat het heerlijk weer was. En dan te bedenken dat de zomer nog moet beginnen!

In al het geweld van de festiviteiten is er vorige week ook nog een bijeenkomst van het buurtpanel Zuid en Aetsveld geweest. Deze avond is druk bezocht door veel betrokken Weespers. Veel onderwerpen zijn aangedragen waarvan men vindt dat ermee aan de slag gegaan moet worden. Gezien de grote betrokkenheid en gedrevenheid van de aanwezige inwoners is het ook niet verwonderlijk dat er .vier werkgroepen zijn gevormd die aan de slag gaan. Er komen werkgroepen die zich gaan buigen over verkeer en (verkeers)veiligheid, groen en openbare ruimte, jeugd en ouderen. Ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat.

Wat mij wel opviel is dat er (te) vaak werd aangegeven dat men aan de gemeente iets meldde of vroeg, maar dat er niet of slecht werd teruggekoppeld wat er met de melding of de vraag is gedaan. Het is duidelijk dat dit moet verbeteren. Zelfs als op de melding of vraag direct actie wordt ondernomen, moet dit snel en zorgvuldig worden teruggekoppeld, zodat men precies weet wat de gemeente doet (of juist niet doet). Het klinkt simpel, en dat is het natuurlijk ook. Nu nog doen!

Herman Tuning, wethouder

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken