HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het college belicht…

Het college belicht…

Dit item is verlopen op 06-05-2015.

Afgelopen zondag heeft het hele college meegeholpen om langs de Vecht het zwerfvuil op te ruimen. En wij waren niet alleen! Bij het uitreiken van het materiaal, zei één van de organisatoren: jee, wat zijn jullie met velen! Nu was het natuurlijk heerlijk weer en zeker geen straf om langs de Vecht de rommel op te ruimen, maar de betrokkenheid van de inwoners bij deze actie was zeer groot.

Deze betrokkenheid blijkt uit heel veel andere dingen. Als er een oproep komt om zich aan te melden voor de klankbordgroep van de Schansen, melden zich heel veel mensen aan. Ook de spreekuren van het college worden druk bezocht. Bij de buurtpanels melden zich grote groepen mensen aan. Wat belangrijker is, is dat iedereen heel betrokken is bij alles wat Weesp raakt, en men ook bereid is om mee te werken aan allerlei vormen van oplossingen.
Het doet goed dit te zien. Wij als college willen samen met úw inbreng de stad mooier en beter maken.

Als ik zondag, samen met mijn dochter, langs de Vecht aan het werk ben en ik kijk naar Weesp en hoe de mensen zo druk bezig zijn, dan kan je alleen maar een heel tevreden gevoel krijgen. Zo mooi is de stad, maar nog mooier zijn de inwoners die de stad zo mooi maken. Iets om trots op te zijn!

Herman Tuning, wethouder

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken