HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het college belicht…

Het college belicht…

Dit item is verlopen op 29-04-2015.

De lente hangt voelbaar in de lucht en dat maakt Weesp nog mooier dan we al gewend zijn.
Maar er zijn ook allerlei activiteiten gaande waarmee we Weesp mooier en beter maken.

 

Afgelopen zaterdag mochten we van het Waterschap officieel een kunstwerk in ontvangst nemen. De ranke stalen paal met dat stoere stuk roestige ketting aan de oever langs de Stationsweg wil herinneren aan het waardevolle geschenk dat we elkaar hebben gegeven: een schone Vecht van Utrecht tot Muiden!
Ook aan de Achtergracht gaat het goed; a.s. donderdagmiddag is er een officieel moment, dan gaan we de “eerste steen” van de afbouw leggen; het project verloopt voorspoedig en waarschijnlijk niet lang na de zomer kan de Albert Heijn-supermarkt verhuizen. De oude winkel wordt dan gesloopt en het tweede gedeelte van het project kan gebouwd worden. Het blijft nog doorbijten voor de omwonenden, maar ook daar gaat Weesp mooier worden!
Woensdagavond is het tweede buurtpanel, nu voor de binnenstadsbewoners. We hopen op een grote opkomst en willen daar overleggen, elkaar suggesties geven en initiatieven nemen met als enig doel: van Weesp een nog betere leefstad maken .
En aan de overkant van het spoor zijn de heipalen al besteld want ook in dit voorjaar (april) wordt daar de eerste paal geslagen voor het nieuwbouwproject Leeuwenveld III. Er blijkt enorm veel animo om in Weesp te gaan (of te blijven) wonen. Geef ze eens ongelijk!

 

Peter Eijking, wethouder
 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken