HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het college belicht….. Bas Jan van Bochove

Het college belicht….. Bas Jan van Bochove

Dit item is verlopen op 09-03-2016.

Dat tijden veranderen, merken we vooral aan de manier waarop we met elkaar communiceren. U merkt dat in uw privécontacten, we zien dat aan de manier waarop jongeren met elkaar en met ons communiceren, maar ook de overheid zoekt steeds vaker naar nieuwe wegen om u te bereiken.

Ook de gemeente Weesp wil met haar tijd mee. Naast de huidige manieren waarop u door ons wordt geïnformeerd, zoals de gemeentelijke website (www.weesp.nl) en de gemeentepagina in het WeesperNieuws, communiceren we ook al enige tijd via Twitter. Maar social media biedt natuurlijk meer en daar willen we als gemeente van harte mee aan de slag. Aan het eind van deze week lanceren we onze eigen Facebookpagina. De informatie op de Facebookpagina zal grotendeels overeenkomen met het nieuwsoverzicht op de website en op deze gemeentepagina. Het grote verschil is dat het social media kanaal interactief is en dat  volgers van de Facebookpagina berichten kunnen ‘liken’ en ‘delen’. Ook is het mogelijk om te reageren op een bericht (post). Daarnaast krijgt u als volger een seintje wanneer er een nieuw bericht is geplaatst. Gemak dient de mens! Daarmee wordt het u makkelijker gemaakt om contact te zoeken met de gemeente en met ons mee te denken en te praten. Ook geeft Facebook ons de kans om foto- en filmmateriaal met u te delen. Ik nodig u uit om ons te volgen.

De ‘digibeten’ onder ons blijven wij ook op een vertrouwde manier van informatie voorzien. Via verschillende kanalen hebben we vernomen dat het verdwijnen van de gemeentegids voor sommige bewoners als gemis wordt ervaren. We menen hiervoor een passend alternatief te hebben gevonden. Hiernaast leest u hier meer over.

Bas Jan van Bochove

Wnd. burgemeester

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken