HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het aftellen is begonnen voor de feestelijk heropening van het Museum Weesp

Het aftellen is begonnen voor de feestelijk heropening van het Museum Weesp

Dit item is verlopen op 16-03-2016.

Over precies 17 dagen gaan we het Museum Weesp feestelijk heropenen. Om precies te zijn op zaterdag 20 februari van 13.00 – 16.00 uur. Zet die datum dus alvast in uw agenda!

Nog

17dagen…

Het feestelijke programma voor de heropening is bijna compleet! Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud! Zo geeft Heleen Reyers van PorceLeen een demonstratie porselein schilderen in de Van Gronsveldzaal, wordt er een Wispe bierproeverij verzorgd door de broers Vellenga van Wispe bier, hebben we in de Burgerzaal een “knip je stad”-activiteit van Knip & Film waarin we samen een prachtig kunstwerk gaan maken, er is een kinderprogramma en we hebben speciaal voor deze dag graaf en gravin Van Gronsveld Diepenbroick uitgenodigd. Er valt in ieder geval veel te zien en te beleven! Deze feestelijke heropening van het Museum Weesp mag u daarom beslist niet missen!

Meer weten? Kijkt u dan regelmatig op onze nieuwe Facebookpagina: www.facebook.com/museuminweesp en blijf op de hoogte en like onze pagina.

Nieuwe vrijwilligers welkom

Het Museum Weesp wordt draaiende gehouden door een conservator en een groep vrijwilligers. De club vrijwilligers is de afgelopen maanden uitgebreid met enthousiaste Weespers maar we hebben ruimte voor nog zeker 10 extra vrijwilligers. Hoe groter de groep, hoe vaker het museum haar deuren kan openen! Heeft u interesse om ook vrijwilliger te worden of heeft u wellicht nog een vraag hierover? Kijk dan op onze website: www.museumweesp.nl/vrijwilligers of stuur een e-mail naar museumweesp@weesp.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken