HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Fototentoonstelling “Uitd(r)agen” in museum Weesp

Fototentoonstelling “Uitd(r)agen” in museum Weesp

Dit item is verlopen op 07-10-2015.

Op zaterdag 5 september om 13.30 uur  wordt de fototentoonstelling “Uitd(r)agen”  geopend in het museum Weesp door wethouder Eijking. Het is voor de tweede keer dat de foto’s van de fotowedstrijd van de gemeentegids in het museum getoond worden. Afgelopen juni zijn door de burgemeester en twee raadsleden de foto’s gejureerd. Hierbij zijn de foto’s beoordeeld op herkenbaarheid van Weesp, originaliteit en of het technisch een goed beeld is. De jury: “De kwaliteit van de ingestuurde foto’s was dit jaar bijzonder hoog te noemen”.

De Weesper amateurfotografen hebben zich laten uitdagen om Weesp zo origineel mogelijk vast te leggen; dit heeft weer mooie beelden opgeleverd. Het museum Weesp zal dit in de maand september zo veel mogelijk uitdragen! Kom ook kijken en laat u verrassen door de beelden van ons prachtige Weesp.

De fototentoonstelling is te zien van zaterdag 5 september tot en met zondag 4 oktober in het museum Weesp (www.museumweesp.nl). Het museum is geopend van woensdag t/m zondag van 13.30 - 17.00 uur. U bent van harte welkom!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken