HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Doe mee aan Burendag

Doe mee aan Burendag

Dit item is verlopen op 12-08-2015.

Zaterdag 26 september is het Burendag: een jaarlijks feest dat u viert met uw buren en de buurt. Ook in Weesp kunnen verschillende wijken leuke activiteiten organiseren, zoals een wijkfeest of een buurtbarbecue. Zo’n activiteit is de ideale gelegenheid om uw buren eens op een andere manier te leren kennen. Doe ook mee en organiseer samen met uw buren iets leuks op 25, 26, of 27 september. Het Oranjefonds stelt per activiteit maximaal 450 euro beschikbaar.

Wethouder Astrid Heijstee: “Een goed contact met de buren maakt het leven zoveel prettiger. Niet alleen als er leuke dingen op stapel staan, maar ook als het een keertje tegenzit. Buren kunnen vaak met betrekkelijk weinig moeite een belangrijk steentje bijdragen. Door het organiseren van gezamenlijke activiteiten ontstaat er meer hechting in een buurt. ”

Budget aanvragen tot 1 september

Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds. Dit fonds wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen. U kunt tot 1 september budget aanvragen voor uw activiteit, maar wacht niet te lang want op = op. Meer informatie vindt u op www.burendag.nl.

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken