HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  CycloMedia maakt foto’s in Weesp

CycloMedia maakt foto’s in Weesp

Dit item is verlopen op 07-10-2015.

Tussen 1 september en 1 november worden er in Weesp foto’s gemaakt door CycloMedia, een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel, dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. Deze foto’s worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde & veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

De opnamen worden door CycloMedia - onder stringente voorwaarden - ter beschikking gesteld aan publieke of private organisaties en worden uitsluitend gebruikt binnen het kader van activiteiten die passen binnen de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. De opnamen zijn niet toegankelijk via internet of anderszins openbaar opvraagbaar, tenzij privacygevoelige informatie zoals herkenbare personen en/of kentekens van voertuigen onherkenbaar worden gemaakt.

CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1004101.

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel, Nederland of via info@cyclomedia.com

Meer informatie: www.cyclomedia.com

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken