HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Extra tijdelijke ondersteuning voor gevestigde ondernemers, zzp-ers

Extra tijdelijke ondersteuning voor gevestigde ondernemers, zzp-ers

Op 17 maart heeft het Kabinet een aangepaste regeling aangekondigd voor financiële ondersteuning voor zelfstandigen. Deze regeling is bedoeld voor gevestigde ondernemers die zijn getroffen door de Corona crisis.

Wilt u in aanmerking komen voor deze financiële ondersteuning dan kunt u, indien u dit nog niet gedaan heeft, zich melden via de checklist. Voor de checklist wordt u gelinkt met de gemeente Amsterdam omdat de gemeente Amsterdam de uitvoeringsorganisatie voor Sociale Zaken voor Weesp is.

Door overbelasting is de checklist misschien niet altijd goed bereikbaar. Daar werken we aan. We verzoeken u hier niet over te bellen. Belt u ook niet over de status van uw aanvraag. Wij hebben tijd nodig deze te verwerken. U ontvangt zo snel mogelijk bericht.


Liever iemand spreken? Wij krijgen veel telefoontjes vanwege de coronacrisis. Gebruik bij voorkeur de checklist in plaats van ons te bellen. Heeft u echt een dringende vraag, bel dan (020) 252 6000 en vraag naar Team zelfstandigen. Dit is ook het informatienummer voor ondernemers en zzp'ers uit Weesp.

Wat doet de overheid om ondernemers te helpen?

Het kabinet heeft een steunpakket voor mkb-ondernemers, zzp’ers en grootbedrijven aangekondigd. Het steunpakket moet ervoor zorgen dat bedrijven hun personeel kunnen doorbetalen en biedt zelfstandigen een overbrugging. Ook zijn er mogelijkheden om te zorgen dat het geld in de bedrijven blijft.

Op de website van de Rijksoverheid vindt u een overzicht van alle nieuwe maatregelen voor het behoud van banen en voor de economie.

Veelgestelde vragen met antwoorden voor de ondernemer

Deze veelgestelde vragen zullen regelmatig een update krijgen.

Vragen over de werkomgeving

Vragen over financiële tegemoetkoming van ondernemers

Vragen over ondersteuning van zelfstandigen en zzp-ers

Vragen over landelijke belastingen

Meer informatie

Lees ook de informatie over de tijdelijke extra ondersteuning op de website van de Rijksoverheid.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken