HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten

Actualiteiten

Lees ook onze persberichten of bekijk het ondernemersnieuws!

 • Inzameling gft in winter

  Vanaf 1 december haalt de GAD het gft-afval weer eens per twee weken aan huis op. Dit geldt voor de maanden december, januari en februari.

 • De energiecoach geeft bewoners advies op maat

  Een gratis huisbezoek van een energiecoach kan u een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. De coach kijkt samen met u naar het energieverbruik in uw woning. U krijgt een energierapport en een vrijblijvend advies op maat.

 • Gezocht: panelleden voor toekomst warmte in Weesp

  Weesp gaat van het aardgas af en wil graag van inwoners horen hoe zij dat voor zich zien. Daarom is de gemeente Weesp op zoek naar panelleden voor de ‘transitievisie warmte’, zoals het aardgasvrij krijgen van Weesp officieel heet.

 • Gedeeltelijke lockdown gaat verder: maatregelen per 19 november

  Vanaf 18 november gelden er weer nieuwe, landelijke maatregelen. Een aantal extra maatregelen die de afgelopen twee weken van kracht waren komen te vervallen, maar veel maatregelen blijven nog gelden. Hier leest u wat dit betekent voor het dagelijks leven in Weesp.

 • Wethouder John Vos test positief op corona

  Wethouder John Vos is besmet met het coronavirus. Hij heeft milde griepklachten. Uit voorzorg is hij toen de klachten begonnen meteen in thuisquarantaine gegaan.

 • Begroting 2021 vastgesteld

  De begroting voor 2021 is donderdag 12 november vastgesteld door de gemeenteraad. Dit is de laatste begroting van Weesp. Een evenwichtige balans tussen onzekere effecten coronacrisis en investeringen.

 • Dragons Den Youth Weesp van start

  Weesp is op zoek naar ideeën van jongeren van 12 tot en met 23 jaar om de stad beter te maken. Daarom gaat er een wedstrijd van start onder de naam Dragons Den Youth Weesp. Met een dikke knipoog naar het populaire televisieprogramma waarin startende ondernemers hun zakenidee pitchen aan een jury van ervaren zakenmensen. Van 18 november tot en met 31 januari 2021 kun je jouw idee inzenden. 

 • Aanvragen ondersteuning voortaan digitaal

  De gemeente Weesp heeft het aanvragen van een aantal veelgebruikte producten op het gebied van werk, participatie en inkomen gedigitaliseerd.

 • 2 dagen geen dienstverlening Burgerzaken

  In verband met werkzaamheden aan de systemen van Burgerzaken is het op 2 dagen niet mogelijk om diensten en producten van Burgerzaken (bijvoorbeeld het aanvragen van een paspoort of het doorgeven van een verhuizing) af te nemen.

 • Vrijwilligers in het zonnetje

  Vrijwilligerswerk is belangrijk. Het vormt het cement van de Weesper samenleving. Daarom wil de gemeente Weesp vrijwilligers graag in het zonnetje zetten en is de gemeente op zoek naar de vrijwilliger van het jaar. Ken jij iemand die deze titel van harte verdient?

 • Weesp pakt speelplekken aan

  De gemeente Weesp wil de faciliteiten van speelplekken in Weesp verbeteren. Daarom krijgen zes speelplekken de komende maanden een opknapbeurt. Hiervoor zijn ontwerpen gemaakt. We willen vooral weten wat de kinderen zelf vinden van deze ontwerpen.

 • Tweede Kamer vraagt om input fusie Weesp Amsterdam

  Weespers kunnen tot 9 december een schriftelijke reactie geven op het wetsvoorstel voor de fusie tussen Weesp en Amsterdam. Dat is de uitkomst van de procedurele Tweede Kamer vergadering die vorige week donderdag plaatsvond.

 • Een rookmelder kan levens redden

  Hoe brandveilig is uw woning? Hoe voorkomt u brand in uw woning? Dirk Molema en Wilma Goudberg van Wijkbrandweer Weesp geven praktische tips en adviezen aan bewoners.

 • De CoronaMelder

  Het coronavirus is nog onder ons. Onze gezamenlijke inspanningen moeten ertoe leiden dat het aantal besmettingen omlaag gaat. De Coronamelder-app helpt u daarbij. Hoe sneller bekend is of iemand corona heeft, hoe beter besmettingen kunnen worden voorkomen. Ruim 3,9 miljoen Nederlanders gingen u voor en hebben de app al gedownload. Maar hoe werkt de app eigenlijk?

 • Groot onderhoud Prinses Irenelaan

  De Prinses Irenelaan heeft groot onderhoud nodig; het asfalt is toe aan vernieuwing. Dit werk wordt gefaseerd uitgevoerd van vrijdag 27 november 18.00 uur tot en met dinsdag 1 december 18.00 uur.

 • Blijf in beweging!

  De  aanvullende coronamaatregelen die op 3 november zijn afgekondigd, hebben natuurlijk ook gevolgen voor het sporten in Weesp. Sporten is in de komende twee weken alleen nog beperkt mogelijk. Gelukkig zijn er nog genoeg manieren te bedenken waarop u in beweging kunt blijven.

 • Sloop fietsbruggen door slechte staat

  Twee fietsbruggen in Weesp, die in slechte staat zijn, worden gesloopt. Het gaat om de brug nabij Blauwschildershof en de Chirurgijnsweg en de brug tussen Diepenbroickpark en de M. Dotingalaan. De sloop van beide bruggen staat gepland voor maandag 23 tot en met vrijdag 27 november.

 • Storing systeem Burgerzaken opgelost

  De storing in het systeem van Burgerzaken is opgelost. Het systeem gaf sinds vrijdag een storing aan.

 • Nieuwe aanvullende coronamaatregelen vanaf 4 november 22.00 uur

  Dinsdagavond 3 november kondigde minister president Mark Rutte nieuwe, aanvullende maatregelen af voor de duur van 2 weken.
  Deze maatregelen hebben uiteraard ook gevolgen voor het dagelijks leven in Weesp.

  Gesloten van 4 november 22.00 uur t/m 18 november

  De volgende voorzieningen en publieke locaties zijn gesloten van 4 november tot en met 18 november: 

 • RHCVV (gemeente archief) past dienstverlening aan i.v.m. aanscherping coronamaatregelen

  Van donderdag 5 november tot en met donderdag 19 november zijn de studiezalen van het RHCVV (Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen) in Breukelen en Weesp gesloten voor publiek. De digitale dienstverlening gaat wel gewoon verder en ook online onderzoek in ons archief is mogelijk. Daarnaast zijn onze medewerkers via de chat, e-mail en telefoon bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden. 

 • Belastingen: nieuw rekeningnummer

  Belastingen, gemeente Amsterdam heeft sinds 1 november een nieuw rekeningnummer. Of u iets moet wijzigen, hangt af van de manier waarop u geld overmaakt aan Belastingen.

 • Gemeenten hergebruiken elkaars materialen

  Om herbruikbare producten en materialen van gemeenten onderling aan te bieden, is een digitale materialen marktplaats ontwikkeld. Dit houdt in dat een gemeente waar bijvoorbeeld straatstenen, grond of bomen over zijn, deze kan aanbieden aan een andere gemeente, die deze producten juist nodig heeft. Donderdag 29 oktober is deze markplaats gelanceerd.

 • Informatieavond over verward gedrag

  Mensen kunnen om diverse redenen de grip op hun leven (dreigen te) verliezen. Dit kan zich uiten in verward gedrag. Juist in deze coronatijd, met angst, stress of minder contact, is aandacht voor mensen die hulp nodig hebben belangrijk. Om meer duidelijkheid te geven over verward gedrag en wat iemand kan doen om te helpen, vindt op 17 november een digitale informatieavond plaats.

 • Weesp Begroot succesvol van start

  In de afgelopen weken hebben Weespers 46 projectplannen ingediend via Weesp Begroot. Van deze projecten hebben er 26 genoeg likes gekregen om door te gaan naar de volgende ronde. Hierin toetst de gemeente de plannen op haalbaarheid.

 • Herinnering Verlicht: Samen thuis herdenken

  Eén keer per jaar veranderen de gedenkparken van de gemeentelijke begraafplaatsen van Weesp en Amsterdam in een bijzondere plek van licht, aandacht en verwondering. Dit jaar geven wij een andere invulling aan deze lichtjesavond. 

 • Ontdek het energielek

  Het is herfst en dus gaat de verwarming vaker aan. Deze tijd van het jaar is ideaal om te beoordelen of het huis goed geïsoleerd is of dat er toch plekken zijn waar nog winst te behalen is. Huiseigenaren die willen weten hoe groot het ‘wamtelek’ is, kunnen een warmtescan aanvragen bij Weesp Eco Energie, onderdeel van het platform Weesp Duurzaam.

 • Anderhalve meterteams in Weesp

  Sinds afgelopen weekend heeft Weesp Anderhalve meterteams. Deze teams laten op drukke plekken zoals in de Slijkstraat en op de weekmarkt op een leuke en vriendelijke manier zien hoeveel 1,5 meter nu eigenlijk is.

 • Klein deel brieven burgemeester later bezorgd

  De burgemeester van Weesp heeft rond 7 oktober een brief verstuurd naar alle Weespers. Dit is helaas niet goed gegaan bij een aantal adressen waar de brief pas deze week werd bezorgd.

 • Winterterrassen voor Weesper horeca

  Horecaondernemers in Weesp mogen dit jaar een winterterras hebben. Dit betreft een aanpassing in het geldende terrassenbeleid met oog op de aanhoudende coronacrisis. Deze aanpassing geldt van 1 november 2020 tot 1 april 2021.

 • Aandacht voor elkaar

  Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en het contact met familie en vrienden. Na ruim een half jaar slaat coronamoeheid toe, juist nu besmettingen weer toenemen. Ondernemers krijgen harde klappen, banen zijn onzeker en jongeren worden beperkt in hun doen en laten. Mensen voelen zich sneller eenzaam, zeker nu de dagen korter worden, het virus hardnekkig blijkt en we niet weten wanneer ons leven weernormaal wordt.

 • Lange Vechtbrug paar weken dicht

  De Lange Vechtbrug, die het centrum van Weesp verbindt met de Ossenmarkt, heeft groot onderhoud nodig. De brug is daarom afgesloten voor al het verkeer van donderdag 5 november tot en met vrijdag 20 november, of zoveel eerder als het werk gereed is.

 • Informatie over coronavirus in gebarentaal

  Vind hier informatie over het coronavirus in gebarentaal.

 • Uitleg in eenvoudige taal

  Vind hier de informatie over het coronavirus in eenvoudige taal.

 • Hoe gebruikt u een mondkapje?

  Mondkapjes zijn verplicht in het OV maar worden nu ook dringend geadviseerd te dragen in publieke ruimten. Vanaf 29 september geeft de gemeente Weesp het dringende advies om ook in alle publiek toegankelijke ruimtes een mondkapje te dragen. Waar moet u op letten bij het gebruik?

 • Posters mondkapje en maatregelen voor download

  Mondkapjes zijn verplicht in het OV maar worden nu ook dringend geadviseerd te dragen in publieke ruimten. De gemeente Weesp stelt een poster beschikbaar met daarop het advies voor het gebruik van mondkapjes. Daarnaast vind u een poster met de aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

 • Informatie over coronavirus in andere talen

  Informatie over het coronavirus is ook in andere talen beschikbaar op onze website. U vindt informatie in Arabisch, Engels, Pools en Turks.

  Overige talen als Farsi, Frans, Duits, Papiaments, Spaans, Tigrinya, Roemeens en Bulgaars vindt u op de website van de Rijksoverheid.

 • Nieuwe coronamaatregelen: beperk sociaal contact

  Het kabinet heeft op maandagavond 28 september nieuwe landelijke maatregelen aangekondigd om het aantal besmettingen met het coronavirus weer terug te dringen. De nieuwe maatregelen gaan in op dinsdag 29 september om 18.00 uur en gelden in ieder geval voor 3 weken. De maatregelen kunnen worden aangescherpt als deze niet het gewenste resultaat hebben. We vragen u dringend om u verantwoordelijk te gedragen en te helpen deze crisis onder controle te krijgen.

 • Huis aan huis verspreide flyer tegen coronamaatregelen

  Bij de gemeente komen meldingen binnen over de huis aan huis verspreiding van een flyer over het coronavirus en de aanpak van het kabinet hiertegen.
  Het verspreiden van deze flyers is niet verboden. We hebben in Nederland immers vrijheid van meningsuiting.

 • Vanaf maart 2021 uitbreiding van de gebieden betaald parkeren

  Op meer plekken moet vanaf maandag 29 maart 2021 betaald worden wanneer met de auto in Weesp wordt geparkeerd.

 • Nieuwe regionale maatregelen n.a.v. persconferentie

  Het kabinet heeft in nauwe samenwerking met zes veiligheidsregio’s maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen zijn gebaseerd op advies van het Outbreak Management Team en gaan in op zondag 20 september 18:00 uur.

 • Update coronavirus 24 november 17.00 uur

  Informatie in andere talen      Informatie in gebarentaal       Uitleg in eenvoudige taal

      

  Heeft u vragen of wilt u graag op de hoogte blijven? Ga dan naar:

 • Speciale verhalen uit de schatkamer van Museum Weesp

  In de maanden september t/m december zijn er op zondagen van 14.00 tot 16.00 uur verhalenvertellers in het museum aanwezig. Per maand vertellen zij over een ander bijzonder thema in het museum: leuke anekdotes, pareltjes uit de verzameling bekijken en smullen van een mooi verhaal over de schatten van Museum Weesp.   

 • Gemeente Weesp weer telefonisch bereikbaar

  De eerder gemelde telefonische storing is weer verholpen. U kunt weer telefonisch contact opnemen met de gemeente Weesp!

 • Fotowedstrijd 2020-2021

  Jaarlijks organiseert de gemeente Weesp een fotowedstrijd voor haar inwoners.

 • Toename aantal coronabesmettingen, vooral in eigen kring

  Het aantal coronabesmettingen loopt - ook in onze regio - weer op. Het aantal besmettingen neemt vooral toe op plekken waar mensen in werk- of privésfeer samen zijn geweest. Bijvoorbeeld op een trouwfeest, bij een familiebijeenkomst of een zakelijke samenkomst. Houd afstand, vermijd drukte, blijf thuis bij klachten en laat je testen.

 • Afspraak voor testen nu ook online

  Vanaf heden kan iedereen met (milde) klachten die passen bij het coronavirus, online een testafspraak maken en de uitslag van de coronatest bekijken. Dit is een aanvulling op het landelijke afsprakennummer 0800 – 1202. Dit nummer blijft 7 dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar voor het maken van een testafspraak. 

 • Fotowedstrijd Weesp: bekijk de inzendingen

  Op de Nieuwstad in het centrum van Weesp hangen sinds afgelopen maandag afdrukken van de foto’s die deel hebben genomen aan de fotowedstrijd Weesp.

 • Stookverbod

  Door de zomerse dagen in combinatie met de droogte is het gevaar dat een natuurbrand ontstaat momenteel groot. Voor de regio Gooi- en Vechtstreek geldt fase 2.
  Op advies van de brandweer Gooi en Vechtstreek wordt in de gemeente Weesp met ingang van 6 augustus een rook- en stookverbod afgekondigd.

 • Contact met de gemeente? Kies voor online

  De gemeente Weesp krijgt momenteel veel meer telefoon dan gebruikelijk. Hierdoor kunnen de wachtrijen flink oplopen.

 • Overeenkomst ondertekend voor woningbouwplan Weesperwerf

  De initiatiefnemers Blauwhoed en Aalberts Ontwikkeling en de gemeente Weesp hebben een anterieure overeenkomst ondertekend om te komen tot de bouw van circa 115 woningen op een deel van het bedrijventerrein aan de Nijverheidslaan.

 • Gedragsonderzoek RIVM

  Sinds afgelopen februari hebben we in Nederland te maken met een uitbraak van het coronavirus. De overheid heeft daarom maatregelen getroffen, die invloed hebben op uw dagelijks leven. In fases zijn deze maatregelen de afgelopen weken versoepeld.

  Het RIVM en uw GGD willen graag weten hoe mensen met de maatregelen en adviezen omgaan.
 • Hinder bij e-mail- en telefoonverkeer gemeente Weesp

  De afgelopen periode heeft u mogelijk hinder ondervonden in het e-mail- en telefoonverkeer met de gemeente. Vandaag zijn noodmaatregelen getroffen om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen.

 • Politiebureau Weesp vanaf nu op Aetsveldselaan 65

  Het politiebureau van Weesp is verhuisd. Vanaf donderdag 2 juli bent u welkom in de politiepost gevestigd in de brandweerkazerne aan de Aetsveldselaan 65.

 • Per 1 juli: 1,5 meter blijft norm

 • Weesp sluit zich aan bij Meld Misdaad Anoniem

  Het meldpunt Meld Misdaad Anoniem en de gemeente Weesp hebben een samenwerkings-overeenkomst ondertekend. Het meldpunt is een onafhankelijke instantie die anonieme meldingen doorstuurt naar partners, zoals de politie, opsporingsdiensten en belastingdienst. Door de samenwerking aan te gaan, ontvangt de gemeente rechtstreeks meldingen over criminaliteit en fraude in Weesp.

 • Verruiming openingstijden Burgerzaken en receptie

  Vanaf 29 juni zullen de openingstijden voor Burgerzaken en receptie verruimd worden. Vanaf die datum kunt u ook weer een afspraak maken op dinsdag- en donderdagmiddag en starten we dagelijks weer vanaf 8.30 uur.

 • Oplichters actief

  Bij een aantal gemeenten in Nederland doen oplichters zich voor als medewerkers van de GGD. In Gooi en Vechtstreek hebben we gelukkig nog geen signalen ontvangen dat dit het geval is, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 • Plan voor verbetering luchtkwaliteit in schoolgebouwen

  Naar aanleiding van twee aanvragen in 2019 voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in het Casparus en Vechtstede College, heeft wethouder Onderwijs Astrid Heijstee besloten een regeling op te stellen voor alle scholen in het primair en voortgezet onderwijs. Het programma ‘Gezonde Schoolgebouwen 2021’ is het resultaat hiervan. Dit plan is op 9 juni door het college van B en W vastgesteld. De schoolbesturen bepalen zelf of ze aan dit programma willen meedoen.

 • Intrekkingsbesluit markten Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek

  Op dinsdag 9 juni heeft de voorzitter van de veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek het intrekkingsbesluit markten vastgesteld.

 • Meer parkeerplek voor de fiets in de binnenstad

  In de binnenstad van Weesp is een tekort aan plekken waar mensen hun fiets kunnen parkeren. Het college van b en w stemt daarom in om op tien drukke plekken meer fietsparkeerplekken te creëren. Naast een uitbreiding van fietsnietjes worden op verschillende locaties ook fietsvakken aangebracht. Er komt een opschoonactie om fietsen die niet meer gebruikt worden en fietswrakken te verwijderen. Op deze manier moet de binnenstad aantrekkelijker worden om per fiets te bezoeken.

 • Studiezaal RHCVV weer geopend

  Vanaf maandag 8 juni is een bezoek aan de studiezaal van het Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen (RHCVV) in Weesp weer mogelijk. De studiezaal is gevestigd in het stadskantoor van de gemeente Weesp en open op maandag- en dinsdagochtend van 9.00 – 12.00 uur.

 • Volledige opstart basisonderwijs en kinderopvang vanaf 8 juni

  Vanaf maandag 8 juni gaan kinderen die op de basisschool zitten weer hele dagen naar school. Ook de kinderopvang start dan volledig op.

 • Beslag op uw uitkering is gewijzigd per 1 juni 2020

  Als u een schuld hebt bij een persoon of een instantie, dan mag deze persoon of instantie geld op uw uitkering laten inhouden om de schuld af te lossen. Het gedeelte van de uitkering dat wordt ingehouden, heet de beslaglegging. Het gedeelte van de uitkering dat u nog overhoudt om van te leven, heet de beslagvrije voet.

 • Hulp bij geldproblemen tijdens de coronacrisis

  Bent u in geldproblemen gekomen door de coronacrisis? Leest u dan deze informatie.

 • Samenvoeging Amsterdam en Weesp een stap dichterbij

  De colleges van B en W van Amsterdam en Weesp hebben op 21 april 2020 de reactienota vastgesteld en ingestemd om het herindelingsadvies door te geleiden naar de gemeenteraden van Weesp en Amsterdam. De gemeentelijke herindeling waarbij de gemeente Weesp een onderdeel wordt van de gemeente Amsterdam, is hiermee weer een stap dichterbij.

 • Coronatips voor jongeren

  We weten inmiddels dat we niet in groepen mogen afspreken, 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar en zo veel mogelijk moeten thuisblijven. Maar wat mag je nog wel? Wat kun je doen om wel in contact te zijn met anderen, je niet te hoeven vervelen en toch ook wat te kunnen sporten? We hebben een aantal tips verzameld.

 • Informatievoorziening tijdens rampen

  De zogenaamde rampenzender voor Weesp is Radio Noord Holland.

 • Paasbericht van burgemeester Van Bochove

  Beste Weespers,

  Bijzondere tijden zorgen ook voor een bijzonder Pasen dit jaar. Maak er thuis iets gezelligs van. 

 • Informatie over het coronavirus voor anderstaligen

  Kent u iemand die de Nederlandse taal niet of slecht beheerst? Stuurt u dan deze informatie in de betreffende taal naar uw contact(en)!

 • Groene punt gesloten voor publiek

  De Groene Punt in Weesp is vanaf zaterdag 4 april gesloten voor publiek. In de komende dagen wordt het mooi weer.

 • Videoboodschap burgemeester Van Bochove 2 april

  Bekijk de videoboodschap van burgemeester Van Bochove

 • Aangepaste openingstijden dienstverlening i.v.m. coronacrisis

  Door de coronacrisis zijn de openingstijden aangepast. Het stadskantoor is nu van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot en met 12.00 uur en op dinsdag en donderdag van 14.00 - 16.00 uur.

 • Videoboodschap burgemeester Van Bochove 20 maart

  Bekijk de videoboodschap van burgemeester Van Bochove

 • Informatie voor ouders met betrekking tot de noodopvang van kinderen in de Regio Gooi en Vechtstreek

  Informatie voor ouders met betrekking tot de noodopvang van kinderen in de Regio Gooi en Vechtstreek. Let op: per 1 juli 2020 stopt de noodopvang. Dit geldt voor de kinderen van alle ouders.

 • Extra tijdelijke ondersteuning voor gevestigde ondernemers, zzp-ers

  Op 17 maart heeft het Kabinet een aangepaste regeling aangekondigd voor financiële ondersteuning voor zelfstandigen. Deze regeling is bedoeld voor gevestigde ondernemers die zijn getroffen door de Corona crisis.

 • Bericht van burgemeester Van Bochove

  Het is dinsdagochtend 17 maart bijna acht uur. Vanuit mijn werkkamer kijk ik over het Grote Plein.

 • Coronavirus: kabinet neemt maatregelen voor banen en economie

  Het kabinet heeft vandaag besloten om vanwege het coronavirus extra economische maatregelen te nemen.

 • Aanpassing uitvoering Sociaal wijkteam, WMO en Jeugd

  In verband met het Coronavirus kunnen wij uw melding op het moment niet in onderzoek nemen zoals u dat van ons gewend bent.

 • Brief burgemeester over Coronavirus

  Beste Weespers,

  In heel Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Minister-president Rutte en minister Bruins lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toe tijdens een persbijeenkomst.

 • Bijeenkomst Indien mondelinge zienswijze herindelingsontwerp Amsterdam-Weesp gaat niet door

  De bijeenkomst voor het indienen van een mondelinge zienswijze voor het herindelingsontwerp Amsterdam-Weesp op 17 maart a.s. gaat niet door.

 • Controle lood in drinkwater Gooi en Vechtstreek

  Lood in drinkwater is ongezond voor kinderen.

 • Enquête voortgang ambtelijke fusie Weesp - Amsterdam

  De gemeente Weesp is op 1 juni 2019 een ambtelijke fusie aangegaan met de gemeente Amsterdam.

 • Welstandstoezicht Weesp vanaf 1 december 2019 ondergebracht bij CRK Amsterdam

  Het College van Burgemeester en Wethouders van Weesp heeft besloten per 1 december 2019 de subcommissie 3 van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van Amsterdam aan te wijzen als Welstands- en Monumentencommissie van Weesp.

 • Social media

  De gemeente Weesp en Museum Weesp kunt u volgen op diverse social media kanalen.

 • Nieuwsbrief werkzaamheden Gooi en Vechtstreek

  In deze nieuwsbrief leest u waar er gewerkt wordt in de Gooi en Vechtstreek en wat u daar van gaat merken.

 • Hulp vragen of aanbieden via WeHelpen in Weesp

  Wilt u iemand ergens mee helpen of kunt u zelf een handje extra gebruiken?

 • Activiteiten voor jong en oud in Museum Weesp

  Regelmatig worden er diverse activiteiten in Museum georganiseerd

 • Training Eerste Hulp en Reanimatie (AED) in Weesp

  Red levens en volg een training in Eerste Hulp en Reanimatie

Archief

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken